Menu
 
Homepage  »  Kupole za terase  »  KUPOLA ZA TERASU CORSO ULTIMA
VRHUNSKO RJEŠENJE

KUPOLA ZA TERASU CORSO ULTIMA

KUPOLA ZA TERASU CORSO ULTIMA
Even more care logo
Kao jedina tvrtka koja prodaje ovaj model kupole, nudimo vam dugotrajan aktivni servis naših kupola za bazene i terase. Uživajte u mnogobrojnim pogodnostima koje vam ni jedan drugi proizvođač ne može ponuditi.

S montažom ULTIMA kupole na vašu terasu dobivate moderno, arhitektonsko pokrivanje terase sa čistim dizajnom, ravnim linijama i velikim staklenim pločama - naglašava osjećaj prostora i ispunjava zahtjeve i najzahtjevnijih kupaca.

Bočni dijelovi konstrukcije kupola za terase CORSO ULTIMA imaju manje aluminijske okvire kako bi ustupili mjesto spektakularnom pogledu iz zatvorenog prostora. Osjećat ćete se kao da se nalazite u vrtu dok udobno sjedite na terasi. Ovakav model konstrukcije kupola za terase ispunjava današnje trendove moderne arhitekture. Budući da pažljivo ocjenjujemo želje i zahtjeve naših kupaca, uspjeli smo stvoriti novi model konstrukcije i nazvati ga CORSO ULTIMA.

Ako posjedujete terasu s velikom širinom, možete dobiti ojačani model ULTIMA R s jačom konstrukcijom kupole koja nam omogućuje da rastegnemo konstrukcijsku širinu do 6 metara. Pojačani model pogodan je za zatvaranje prednjih vrtova restorana, kafića i hotela ili jednostavno za sva javna mjesta.

 

Boja konstrukcije

       
Srebrna Bijela Antracit Brončana
Druge boje po izboru kupca
 
 

Boja kliznih tračnica

 
Srebrna