Menu
 
Homepage  »  Kupole za terase  »  KUPOLA ZA TERASE CORSO ENTRY
UĐITE U UDOBNOST

KUPOLA ZA TERASE CORSO ENTRY

KUPOLA ZA TERASE CORSO ENTRY
Even more care logo

Kao jedina tvrtka koja prodaje ovaj model kupole, nudimo vam dugotrajan aktivni servis naših kupola za bazene i terase. Uživajte u mnogobrojnim pogodnostima koje vam ni jedan drugi proizvođač ne može ponuditi.

Ova lučna kupola za terase je možda osnovni model u Corso asortimanu, ali ima sve značajke i prednosti svojih skupljih kolega.   Izrađen odvojenim segmentima iz aluminijske konstrukcije i polikarbonatnih ploča, uokvirenih precizno izrađenim aluminijem, ima zapanjujući oblik luka koji nadopunjuje svaki dom ili poslovni prostor na koji je montiran.   Idealno rješenje za terase, balkone ili bilo koji vanjski prostor u blizini vaše nekretnine, Alukov Corso kupola za terasu je dostupna u više različitih boja i završnih obrada. 

Višenamjenski 

Elegantna struktura Corso Entry kupola za terase može se koristiti za više namjena, čak i za vanjsku hidromasažnu kadu. Sve dok je masažna kada ili bazen koji želite zaštititi dovoljno blizu nekretnine, može se jednostavno pretvoriti u unutarnju hidromasažnu kadu jednostavnim instaliranjem kupole za terase.   Ako se vrijeme promijeni na bolje, možete pustiti sunce i ljetni povjetarac unutra jednostavnim i brzim otvaranjem, jer bočni paneli lako klize po tračnicama na koje su montirani.

Boja konstrukcije

   
Srebrna Antracit
 
 

Boja polikarbonata

   
Prozirna Dim

 

Boja kliznih tračnica

 
Srebrna