Medium retractable pool enclosures and pool covers

Menu
 

SREDNJE VISOKA VISINA KROVOVA ZA BAZENE

Konstrukcije srednje visine pružaju široko primjenjiva rješenja. Ove bazenske kupole ne ometaju pogled na krajolik ili vrt koji okružuje bazen. Osim toga, one omogućuju ne samo udobnost kupanja pod potpuno zatvorenim bazenom, već i - zahvaljujući njihovoj većoj konstrukciji - slobodno kretanje u središnjem dijelu natkrivenog prostora. Klizni sustav olakšava glatko kretanje segmenata u oba smjera. Ako su vodilice na vodoravnoj površini produžene, cijela se konstrukcija može potpuno složiti iza područja bazena.

PREDNOSTI POMIČNIH BAZENSKIH KUPOLA

 

Longterm service for every Patio Enclosure from Alukov

DUGOTRAJAN SERVIS

Naš pristup usmjeren na klijenta ne prestaje nakon isporuke i instalacije. Ponosni smo na dugovječnost naših odnosa s klijentima. Od prve kontaktne točke pa sve do naknadne instalacije, osjećat ćete se cijenjenim i zaštićenim.

  Bespoke Design of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

DIZAJN

Dizajn naših nagrađivanih kupola za terase temelji se na najnovijim arhitektonskim trendovima. Nudimo ugrađena rješenja koja uzimaju u obzir svaku značajku vašeg vrta kako biste stvorili savršeno rješenje za vaše potrebe.

PREUZMITE NAŠ KATALOG
Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UGODNI ZA KORISNIKE

Zadovoljstvo korisnika je   glavni prioritet svega što radimo. Naše ljubazno osoblje odvojilo je vrijeme kako bi u potpunosti istražili zahtjeve kupaca, te kako bi osigurali da se isporučuje savršeno prilagođeno rješenje koje zadovoljava sve  vaše potrebe.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIJABILNOST

Ne morate više brinuti o vremenu koje vam diktira kada možete koristiti bazen ili terasu. Želite li uživati u roštilju ili plivanju na kišni dan? Naše kupole za terase će vam to omogućiti, jer su svestrane i mogu se otvoriti ili zatvoriti kako bi ih upotrebljavali u svim vremenskim uvjetima.