Menu
 

Kupole za terase i bazene

HomepageKupole za terase i bazene

KUPOLE ZA TERASE CORSO – INOVATIVNI KONZERVATORIJ

Nakon instalacije Corso unutarnjeg prostora, možete koristiti vrt ili terasu kad god poželite, bez obzira na doba godine. Moglo bi se reći da bi i standardni konzervatorij to učinio za vas, ali oni nemaju pametnu značajku koja im omogućuje da se potpuno povuku tijekom lijepog vremena. Doista dobivate najbolje. Naše Corso i kupole za terase su osvojile  nagradu za najbolji inovativni konzervatorij i dizajn.

 

KUPOLE ZA BAZENE

 

NISKA LINIJA

Ako želite uživati u mogućnosti korištenja bazena u svim vremenskim uvjetima, ali bez ograničavanja pogleda na krajolik vašeg vrta, konstrukcijau Low Line savršena je za vaše potrebe. Omogućavajući slobodno plivanje, konstrukcijau ovog tipa savršeno je poboljšanje za vaš vanjski bazen.

SREDNJA LINIJA

Ako je odmaranje pored bazena više vaša stvar, onda je Srednja Linija konstrukcija dovoljno prostrana da vam omogući udobno sjedenje ispod središnjeg dijela luka. Ova konstrukcija srednje veličine nudi vam dovoljno prostora za igre u vodi i opuštanje uz bazen, bez obzira na vrijeme.

VISOKA LINIJA

Naše najprostranije bazenske kupole imaju dovoljno mjesta ne samo za zaštićeno kupanje, već i za slobodno kretanje i sjedenje za vašu obitelj i prijatelje. Ako želite da vaš vanjski bazen ima sve značajke i prednosti zatvorenog bazena, onda je konstrukciju High Line savršeno rješenje za vas.

KUPOLE ZA MASAŽNE BAZENE

Vanjska hidromasažna kada je odličan dodatak svakom domu, ali se obično može koristiti samo kada to temperatura i vrijeme dopuštaju. Alukov kupola za masažne bazene vam nudi mogućnost da iskoristite svoju investiciju kada god to želite, bez obzira na godišnje doba. Pogodna je za povezane i slobodno stojeće vruće kade, jacuzzije i whirlpoole.

HORECA KUPOLE ZA TERASE ZA UGOSTITELJSKE OBJEKTE

Ako vodite posao, kao što su restoran, hotel ili kafić, koji ima vanjski prostor za sjedenje, naši Horeca ograđeni prostori omogućuju vam da u potpunosti iskoristite svoj prostor tijekom cijele godine. Ulaganje u ograđeni prostor za vaš prostor nudi vam izvrstan potencijalni povrat koji će vam se vraćati svake godine.