KUPOLE ZA MASAŽNE BAZENE

Menu
 
HomepageLINIJA ZA MASAŽNE BAZENE

KUPOLE ZA MASAŽNE BAZENE

Pokrijte svoju vruću kupelj, jacuzzi ili whirlpool s našim posebnim kupolama koje odgovaraju svakom wellness području koje se nalazi uz vaš dom ili samostalno stoji. Naše kupole za spa i vruće kupelji su izrađene od visokokvalitetnih aluminijskih profila, dostupnih u različitim bojama, te prozirnih ili obojenih polikarbonatnih ploča. Ovaj inteligentni dizajn donosi konstrukciju koje nije samo izvrsna dopuna vašem domu, nego je i izvanredan pogled na krajolik vašeg vrta iznutra.

Izrađene u standardnim i 'Grande' veličinama, naše spa kupole dolaze u raznolikom izboru boja i u tri različita stila.

PREDNOSTI POMIČNIH BAZENSKIH KUPOLA

 

Easy Control Patio Enclosure from Alukov

JEDNOSTAVNA KONTROLA

Pretvorite svoj vanjski bazen u zatvoreni bazen s jednom od vodećih firma iz industrije kupola za bazene, koje se s lakoćom mogu otvoriti i zatvoriti zahvaljujući našem intuitivnom i jedinstvenom kliznom sustavu.

  Uncomparable safety of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

SIGURNOST

Naše konstrukcije za bazene i terase izgledaju sjajno i imaju ugrađene sigurnosne značajke koje im omogućuju da budu sigurno zaključane od neovlaštenog ulaska radi vašeg mira i sigurnosti.

PREUZMITE NAŠ KATALOG
Longterm service for every Patio Enclosure from Alukov

DUGOTRAJAN SERVIS

Naš pristup usmjeren na klijenta ne prestaje nakon isporuke i instalacije. Ponosni smo na dugovječnost naših odnosa s klijentima. Od prve kontaktne točke pa sve do naknadne instalacije, osjećat ćete se cijenjenim i zaštićenim.

  Bespoke Design of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

DIZAJN

Dizajn naših nagrađivanih kupola za terase temelji se na najnovijim arhitektonskim trendovima. Nudimo ugrađena rješenja koja uzimaju u obzir svaku značajku vašeg vrta kako biste stvorili savršeno rješenje za vaše potrebe.