KROVOVI ZA MASAŽNE BAZENE

Menu
 
HomepageLINIJA ZA MASAŽNE BAZENE

KROVOVI ZA MASAŽNE BAZENE

Pokrijte svoju vruću kadu, jacuzzi ili whirlpool s našim posebnim kućištima koja odgovaraju svakom wellness području koje se nalazi uz vaš dom, kao i slobodno stoji. Naši prostori za spa i vruće kupke izrađeni su od visokokvalitetnih aluminijskih profila, dostupnih u različitim bojama, te prozirnih ili obojenih polikarbonatnih ploča. Ovaj inteligentni dizajn donosi konstrukciju koje nije samo izvrsna dopuna vašem domu, nego i izvanredan pogled na krajolik vašeg vrta iznutra.

Izrađeni u standardnim i 'Grande' veličinama, naši spa prostori dolaze u izboru boja iu tri različita stila.

RETRACTABLE SPA ENCLOSURES BENEFITS

 

Easy Control Patio Enclosure from Alukov

JEDNOSTAVNA KONTROLA

Pretvorite svoj vanjski bazen u zatvoreni bazen s jednim od vodećih firma iz industrije krovova za bazene, koji se s lakoćom može otvoriti i zatvoriti zahvaljujući našem intuitivnom i jedinstvenom kliznom sustavu.

  Uncomparable safety of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

SIGURNOST

Naše konstrukcije za bazene i terase ne izgledaju sjajno, ali imaju i ugrađene sigurnosne značajke koje im omogućuju da budu sigurno zaključani od neovlaštenog ulaska radi vašeg mira i sigurnosti.

Download our catalog
Longterm service for every Patio Enclosure from Alukov

DUGOTRAJAN SERVIS

Naš pristup usmjeren na klijenta ne prestaje nakon isporuke i instalacije. Ponosni smo na dugovječnost naših odnosa s klijentima. Od prve kontaktne točke pa sve do naknadne instalacije, osjećat ćete se cijenjenim i čuvanim.

  Bespoke Design of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

DIZAJN

Dizajn naših nagrađivanih krovovi za terase temelji se na najnovijim arhitektonskim trendovima. Nudimo ugrađena rješenja koja uzimaju u obzir svaku značajku vašeg vrta kako biste stvorili savršenu ogradu za vaše potrebe.