Kupole za bazene

Menu
 
HomepageKupole za bazene PREMIUM

KUPOLE ZA BAZENE

 

NIZKA LINIJA

Nisko pokrivanje bazena omogućit će vam da slobodno plivate u bazenu ili da uživate u hlađenom povjetarcu ljetnog dana ili u zatvorenom prostoru kako bi vas zaštitili od elemenata u hladnijim razdobljima godine. Kristalno jasne polikarbonatne ploče od kojih su izrađene naše bazene ne ograničavaju pogled na krajolik vašeg vrta, a istovremeno omogućavaju slobodno kupanje u zaštićenom, ugodnom i ugodnom okruženju.

Kada izravna sunčeva svjetlost udari u ploče, čak i u oblačnim danima, difuzne zrake prodiru u ogradu, zagrijavajući unutarnju površinu. Odvojite trenutak i pogledajte dostupne stilove i različite boje.

SREDNJA LINIJA

Varijanta krovovi za terase srednje linije nudi sve prednosti niske linije, ali s više prostora za igru. Viši prostor omogućuje udobno sjedenje i igre i aktivnosti bazirane na bazenu. Bez obzira želite li se opustiti u prostoru ili se igrati, središte bazena u srednjoj liniji zadovoljit će sve vaše potrebe. 

Svi naši bazenski pokrovi dolaze u različitim bojama i završnim obradama.

VISOKA LINIJA

Za potpuni doživljaj unutarnjeg bazena, bazenska konstrukcija visoke linije nudi neograničeno kretanje oko bazena i pruža savršeno zaštićeno kupanje. Naši nagrađivani konstrukcije omogućuju vam da pozovete obitelj i prijatelje na jedan dan uz bazen u bilo koje doba godine.

Pogledajte sve različite boje i završne obrade, a tu je i širok izbor.

KUPOLE ZA MASAŽNE BAZENE

Ako imate hidromasažnu kadu koja je povezana s kućom ili samostojećom, imamo na raspolaganju niz rješenja za ograde. 'SPA Dome Orlando' i 'Sun House ' krovovi za terase služe za samostojeće hidromasažne kade, a naša linija 'Oasis' pogodna je za kupce koji žele povezati svoju vruću kadu sa svojom kućom.

Pregledajte različite vrste kako biste vidjeli koji vam odgovara.

 

RETRACTABLE POOL  &  SPA ENCLOSURES BENEFITS

 

Top quality Patio Enclosure from Alukov

VRHUNSKA KVALITETA

Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode najviše kvalitete iz naše višestruko nagrađivane palete zatvorenih prostora za vrt i bazen. Njihov inovativni dizajn i visoka funkcionalnost potvrđeni su od strane stručnjaka širom svijeta.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

POUZDANOST

Naši teleskopski krovovi za bazene i teleskopski krovovi za terasu izdržavaju test vremena, jer u našoj konstrukciji koristimo isključivo izuzetno izdržljive i kvalitetne materijale. Tako smo sigurni u njihovu izdržljivost, da nudimo do 15 godina jamstva.

Download our catalog
Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UGODNI ZA KORISNIKE

Zadovoljstvo korisnika je na samom vrhu svega što radimo. Naše ljubazno osoblje odvojilo je vrijeme da u potpunosti istraži zahtjeve kupaca kako bi se osiguralo da se isporučuje savršeno prilagođeno rješenje koje zadovoljava sve te potrebe.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIJABILNOST

Pozdravite se s vremenom koje vam diktira kada možete koristiti bazen ili terasu. Osjećate se da bi plivali ili pravili roštilj na kišni dan? Naši krovovi za terase će vam omogućiti, jer su svestrani i mogu se otvoriti ili zatvoriti kako bi ih upotrebljavali u svim vrstama vremena.