Kupole za bazene Azure

Menu
 
HomepageKupole za bazene STANDARDKupole za bazene Azure

Bazenske kupole AZURE

Potpuno u skladu s najnovijim europskim trendovima u dizajnu, gradnji i sigurnosti, Alukov predstavlja novu liniju pomičnih bazenskih kupola za vrlo konkurentnu cijenu - kupole AZURE. Ovaj novi sistem je dizajniran kako bi omogućio najnovije značajke kao što su sigurnosne brave, moderno brtvljenje segmenata i elegantno oblikovani profili u osnovnoj ponudi.

ACOPERIRE DE CALITATE SUPERIOARA PENTRU PISCINA SI TERASA DE LA ALUKOV

VRHUNSKA KVALITETA

Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode najviše kvalitete iz naše višestruko nagrađivane linije zatvorenih prostora za vrt i bazen. Njihov inovativan dizajn i visoka funkcionalnost potvrđeni su od strane stručnjaka širom svijeta.

  Nivel inalt de fiabilitate al Acoperirilor de Piscina si al Acoperirilor Spa de la Alukov

POUZDANOST

Naše teleskopske bazenske kupole i teleskopske kupole za terasu izdržavaju test vremena, jer u našoj konstrukciji koristimo isključivo izuzetno izdržljive i kvalitetne materijale. Toliko smo sigurni u njihovu izdržljivost, da nudimo do 15 godina jamstva.

 

Service indelungat pentru fiecare Acoperire de Terasa de la Alukov

DUGOTRAJAN SERVIS

Naš pristup usmjeren na klijenta ne prestaje nakon isporuke i instalacije. Ponosni smo na dugovječnost naših odnosa s klijentima. Od prve kontaktne točke pa sve do naknadne instalacije, osjećat ćete se cijenjenim i zaštićenim.

  Design Personalizat al Acoperirii de Piscina si al Acoperirii pentru Spa de la Alukov

DIZAJN

Dizajn naših nagrađivanih kupola za terase temelji se na najnovijim arhitektonskim trendovima. Nudimo ugrađena rješenja koja uzimaju u obzir svaku značajku vašeg vrta kako biste stvorili savršeno rješenje za vaše potrebe.