HORECA KUPOLE ZA TERASE - KUPOLE ZA TERASE ZA HOTELE, RESTORANE I KAFIĆE

Menu
 
HomepageHORECA KUPOLE ZA TERASE

HORECA KUPOLE ZA TERASE - KUPOLE ZA TERASE ZA HOTELE, RESTORANE I KAFIĆE

Kupole za terase za restorane, hotele i kafiće produžuju vašu sezonu na 365 dana - sada možete iskoristiti svoj vanjski prostor za sjedenje u bilo koje vrijeme u bilo koje doba godine. Naše prekrasne Horeca Patio kupole za terase su savršeno poboljšanje vašeg poslovnog prostora, omogućujući korisnicima vašeg hotela, restorana ili kafića da koriste vaše vanjske prostorije za sjedenje tijekom cijele godine. To je kao da dodajete novu sobu  vašoj nekretnini -  onu koja ima mnogo različitih namjena.

PREDNOSTI POMIČNIH HORECA KUPOLA

 

Top quality Patio Enclosure from Alukov

VRHUNSKA KVALITETA

Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode najviše kvalitete iz naše višestruko nagrađivane linije zatvorenih prostora za vrt i bazen. Njihov inovativan dizajn i visoka funkcionalnost potvrđeni su od strane stručnjaka širom svijeta.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

POUZDANOST

Naše teleskopske bazenske kupole i teleskopske kupole za terasu izdržavaju test vremena, jer u našoj konstrukciji koristimo isključivo izuzetno izdržljive i kvalitetne materijale. Toliko smo sigurni u njihovu izdržljivost, da nudimo do 15 godina jamstva.

Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UGODNI ZA KORISNIKE

Zadovoljstvo korisnika je glavni prioritet svega što radimo. Naše ljubazno osoblje odvojilo je vrijeme kako bi u potpunosti istražili zahtjeve kupaca, te kako bi osigurali da se isporučuje savršeno prilagođeno rješenje koje zadovoljava sve  vaše potrebe.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIJABILNOST

Ne morate više brinuti o vremenu koje vam diktira kada možete koristiti bazen ili terasu. Želite li uživati u roštilju ili plivanju na kišni dan? Naše kupole za terase će vam to omogućiti, jer su svestrane i mogu se otvoriti ili zatvoriti kako bi ih upotrebljavali u svim vremenskim uvjetima.