Menu
 

O tvrtki

HomepagePoduzećeO tvrtki

Company address - in Orel near Chrudim - where the main factory is located

 

 Povijest tvrtke datira iz prošlog stoljeća, osnovana je 1995. godine s originalnim planom za proizvodnju aluminijskih okvira za vrata i prozore. U narednim godinama naša se tvrtka prilagođavala zahtjevima tržišta odražavajući rastući gospodarski razvoj u Češkoj Republici i počela se specijalizirati u proizvodnji teleskopskih zatvorenih bazena. Prva serija ograđenih prostorija za bazene nastala je 1995. godine.

Trenutno izrađujemo 3 programa konstrukcija: HOME PROGRAM – kupole za terase, POOL PROGRAM - više od 30 modela od niskih do visokih kupola za bazene i SPA PROGRAM - spa kupole za terase. Uz velika financijska ulaganja i nekoliko godina razvoja teleskopskih kupola za terase, Alukov je ponosno proizvodio patentirane proizvode. Radimo s pouzdanim, isprobanim i testiranim dobavljačima visokokvalitetnih materijala, tako da naši proizvodi zadovoljavaju i najstrože kriterije.

Glavna tvornica ima sjedište u Češkoj i prostire se na 30 000 m2. Druge tvornice su izgrađene u Slovačkoj i Mađarskoj, s površinama od 20 000 m2. Zahvaljujući velikom obujmu proizvodnje (3.000 ograđenih prostora godišnje i 500 zaposlenika), mi smo jedan od najvećih proizvođača ugrađenih ograđenih prostora na svijetu. Naš pametni logistički sustav sastoji se od modernog voznog parka od 30 kamiona, 5 servisnih vozila i 20 automobila. Kvaliteta naših proizvoda certificirana je od strane stručnjaka iz područja kontrole kvalitete ISO 9001, ISO 14001 i francuskog istraživačkog instituta u Parizu (Laboratoire National D'essais) od 2005. godine. NF P90-309. Alukov je uspostavio svoje veze u 40 zemalja diljem svijeta, čime je stvorio najveću prodajnu mrežu na ovom području. Tvrtka kontinuirano razvija svoje aktivnosti na temelju zahtjeva kupaca. Nedavno smo otvorili salone u Češkoj - u Pragu i Brnu, u Beču i Welsu u Austriji, u okolici Bratislave u Slovačkoj, u Njemačkom Dresdenu, u Švicarskom Zurichu, pa čak i u Los Angelesu u SAD-u.