Menu
 
Homepage  »  Kupole za terase  »  KUPOLA ZA TERASU CORSO SOLID
OSIGURANA UDOBNOST

KUPOLA ZA TERASU CORSO SOLID

KUPOLA ZA TERASU CORSO SOLID
Even more care logo
Kao jedina tvrtka koja prodaje ovaj model kupole, nudimo vam dugotrajan aktivni servis naših kupola za bazene i terase. Uživajte u mnogobrojnim pogodnostima koje vam ni jedan drugi proizvođač ne može ponuditi.

Inovativni oblik i kvalitetna arhitektura modela Corso Solid kupola za terase čini ga idealnim dodatkom vašem domu. Njegov dizajn olakšava otvaranje i zatvaranje kako bi odgovarao vremenskim uvjetima i nudio zaštitu od svih vrsta nepovoljnih uvjeta.

Koristeći kvalitetnu aluminijsku konstrukciju na dnu vodilica i prekrasan luk, Corso nudi prostranu zatvorenu cjelinu za uživanje s vašom obitelji i prijateljima. Otvorena u sekundi, ova konstrukciju olakšava reagiranje na brzo mijenjanje vremena, štedi neprijatnosti za goste vaših vrtnih zabava od neočekivanih oluja ili pljuskova.

Praktičnost koju nudi Corso konstrukcija je podržana sigurnosnim blokiranjem sa sigurnosnom bravom, čime se osigurava da neželjeni posjetitelji ne mogu ući.

Alukov Corso Solid kupole za terase prilagođena su vašem okruženju i, naravno, osobnom izboru. Za cjelokupnu konstrukciju i uključene klizne vodilice možete birati boje, a polikarbonatne ploče za vašu kupolu za terasu su dostupne su u prozirnoj ili smeđoj boji.

Odaberite kvalitetu. Izaberite Alukov kupole.

 

Boja konstrukcije

       
Srebrna Bijela Antracit Antikna Smeđa
Druge boje po izboru kupca.
 

Boja polikarbonata

   
Prozirna Dim

Boja kliznih tračnica

 
Srebrna