KUPOLE ZA BAZENE NISKA LINIJA

Menu
 

NISKE BAZENSKE KUPOLE

Volite li ideju o zatvorenom bazenu i svim njegovim prednostima, ali niste toliko zainteresirani za visoku strukturu? Ono što vam je potrebno je niska visina kupole. Zahvaljujući bočnim kliznim vratima možete ući u vaš bazen dok je konstrukcija potpuno zatvorena. Koristimo klizna vrata (nema potrebe za podizanjem ili bilo kojim drugim teškim radom). Uz niski dizajn možete uživati u pogledu na vrt i svim pogodnostima zatvorenog bazena - kupanje ispod strukture kad vrijeme nije ugodno i u vrućim danima jednostavno sklonite konstrukciju s bazena i otvorite bazen.

Alukov nudi širok asortiman niskih kupola - samo odaberite jedan od naših modela ispod. Budući da se svaka kupola izrađuje po narudžbi, pošaljite nam veličinu Vašeg bazena (uključen je i završni kamen), te koji je vaš omiljeni model ,a i mi ćemo vam poslati cijenu konstrukcije.

PREDNOSTI POMIČNIH BAZENSKIH KUPOLA

 

Top quality Patio Enclosure from Alukov

VRHUNSKA KVALITETA

Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode najviše kvalitete iz naše višestruko nagrađivane linije zatvorenih prostora za vrtove i bazene. Njihov inovativan dizajn i visoka funkcionalnost potvrđeni su od strane stručnjaka širom svijeta.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

POUZDANOST

Naše teleskopske bazenske kupole i teleskopske kupole za terasu izdržavaju test vremena, jer u našoj konstrukciji koristimo isključivo izuzetno izdržljive i kvalitetne materijale. Toliko smo sigurni u njihovu izdržljivost da nudimo do 15 godina jamstva.

PREUZMITE NAŠ KATALOG
Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UGODNI ZA KORISNIKE

Zadovoljstvo korisnika je glavni prioritet svega što radimo. Naše ljubazno osoblje odvojilo je vrijeme kako bi u potpunosti istražili zahtjeve kupaca, te kako bi osigurali da se isporučuje savršeno prilagođeno rješenje koje zadovoljava sve vaše potrebe.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIJABILNOST

Ne morate više brinuti o vremenu koje vam diktira kada možete koristiti bazen ili terasu. Želite li uživati u roštilju ili plivanju na kišni dan? Naše kupole za terase će vam to omogućiti, jer su svestrane i mogu se otvoriti ili zatvoriti kako bi ih upotrebljavali u svim vremenskim uvjetima.