Kupole za terase CORSO – INOVATIVNI ZIMSKI VRT

Menu
 
HomepageKupole za terase

KUPOLE ZA TERASE CORSO – INOVATIVNI ZIMSKI VRT

U potrazi ste za mjestom gdje se možete opustiti, uživati u svom vrtu i njegovoj ljepoti, ali nepredvidivi vremensk uvjeti vam to nikada neće dopustiti? Ne budite  ograničeni vjetrom i kišom, uživajte u maksimalnim prednostima klizne konstrukcije pokrova ALUKOV.

Kupola za terasu CORSO omogućuje korištenje vaše terase tijekom cijele godine. Glavna prednost - pokretanje - omogućuje vam da u lijepom vremenu potpuno otvorite konstrukciju. Na taj način možete uživati u svom dvorištu u svim vremenskim uvjetima tijekom cijele godine. Zato je ova konstrukcija jedinstveno rješenje za vaš vrt. Nagrađena je kao najbolja ideja i dizajn konzervatorija. Konstrukcija s okomitim stijenama omogućuje maksimalno povećanje unutarnjeg prostora kupola za terase i povećava njihovu iskoristivost.

Cijela konstrukcija radi na dvije tračnice - jedna je montirana na kuću, a druga na tlo. Zahvaljujući tim tračnicama možete pomicati svaki dio u oba smjera. Samo na taj način možete uživati u svom dvorištu za vrijeme sunčanih dana, kao i kad pada kiša. Postoje beskrajni načini upotrebe konstrukcije kupole za terasu - možete stvoriti novu sobu za pušenje, natkrivenu vanjsku blagovaonicu ili jednostavno prostor za pohranu. Korištenje konstrukcije kupole za terasu CORSO značajno smanjuje gubitak topline i doprinosi uštedi troškova grijanja.

 

  POKRETNA KUPOLA ZA TERASU NUDI VELIKE PREDNOSTI

 

Top quality Patio Enclosure from Alukov

VRHUNSKA KVALITETA

Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode najviše kvalitete iz naše višestruko nagrađivane linije zatvorenih prostora za vrtove i bazene. Njihov inovativan dizajn i visoka funkcionalnost potvrđeni su od strane stručnjaka širom svijeta.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

POUZDANOST

Naše teleskopske bazenske kupole i teleskopske kupole za terasu izdržavaju test vremena, jer u našoj konstrukciji koristimo isključivo izuzetno izdržljive i kvalitetne materijale. Toliko smo sigurni u njihovu izdržljivost da vam nudimo do 15 godina jamstva.

PREUZMITE NAŠ KATALOG
Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UGODNI ZA KORISNIKE

Zadovoljstvo korisnika je glavni prioritet svega što radimo. Naše ljubazno osoblje odvojilo je vrijeme kako bi u potpunosti istražili zahtjeve kupaca, te kako bi osigurali da se isporučuje savršeno prilagođeno rješenje koje zadovoljava sve vaše potrebe.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIJABILNOST

Ne morate više brinuti o vremenu koje vam diktira kada možete koristiti bazen ili terasu. Želite li uživati u roštilju ili plivanju na kišni dan? Naše kupole za terase će vam to omogućiti, jer su svestrane i mogu se otvoriti ili zatvoriti kako bi ih upotrebljavali u svim vremenskim uvjetima.