VISOKE KUPOLE ZA BAZENE

Menu
 

VISOKE KUPOLE ZA BAZENE

Visoke konstrukcije su pogodne za kupce koji žele hodati ispod konstrukcije kupole bazena ili čak stvoriti lijepi prostor za odmor. Zahvaljujući naprednom kliznom sustavu možete pomicati pojedinačne segmente u oba smjera (segmenti nisu međusobno povezani - na taj način možete slobodno pomicati svaki segment). U samo nekoliko minuta cijelu  konstrukciju možete povući dalje od područja bazena. Kada se segmenti pomaknu zajedno, možete stvoriti koristan prostor sa stolom koji je zaštićen od vjetra i nudi prikladan prostor za vrtni namještaj ili opuštanje s obitelji i prijateljima. Visoke kupole pružaju vam slobodu kretanja oko zatvorenog bazena što ih čini savršenim rješenjem za zaštićeno kupanje i sjedenje s obitelji i prijateljima.

PREDNOSTI POMIČNIH BAZENSKIH KUPOLA

 

Top quality Patio Enclosure from Alukov

VRHUNSKA KVALITETA

Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode najviše kvalitete iz naše višestruko nagrađivane palete zatvorenih prostora za vrt i bazen. Njihov inovativni dizajn i visoka funkcionalnost potvrđeni su od strane stručnjaka širom svijeta.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

POUZDANOST

Naše teleskopske bazenske kupole i teleskopske kupole za terasu izdržavaju test vremena jer u njihovoj konstrukciji koristimo isključivo izuzetno izdržljive i kvalitetne materijale. Toliko smo sigurni u njihovu izdržljivost, da Vam nudimo do 15 godina jamstva.

PREUZMITE NAŠ KATALOG
Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UGODNO ZA KORISNIKE

Zadovoljstvo korisnika je glavni prioritet svega što radimo. Naše ljubazno osoblje odvojilo je vrijeme kako bi u potpunosti istražili zahtjeve kupaca, te kako bi osigurali da se isporučuje savršeno prilagođeno rješenje koje zadovoljava sve vaše potrebe.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIJABILNOST

Ne morate više brinuti o vremenu koje vam diktira kada možete koristiti bazen ili terasu. Želite li uživati u roštilju ili plivanju na kišni dan? Naše kupole za terase će vam to omogućiti, jer su svestrane i mogu se otvoriti ili zatvoriti kako bi ih upotrebljavali u svim vremenskim uvjetima.