Menu
 
Homepage  »  Kupole za bazene PREMIUM  »  NISKA LINIJA  »  KUPOLA ZA BAZEN VIVA PRIME
with auto-retractable system

KUPOLA ZA BAZEN VIVA PRIME

KUPOLA ZA BAZEN VIVA PRIME™
Even more care logo
Kao jedina tvrtka koja prodaje ovaj model kupole, nudimo vam dugotrajan aktivni servis naših kupola za bazene i terase. Uživajte u mnogobrojnim pogodnostima koje vam ni jedan drugi proizvođač ne može ponuditi.

VIVA PRIME je napredni, automatizirani i provjereni model bazenske kupole VIVA. Sa svojom malom visinom omogućava ograničeno kretanje u bazenu ispod zatvorenog prostora. Opremljen je tihim i snažnim motorima koji osiguravaju kretanje pojedinih dijelova. Daljinski upravljač olakšava kontrolu.

Zahvaljujući jedinstvenom patentu za pomicanje dijelova kupole, ne moramo se miješati ili bušiti oko bazena tijekom instalacije. Zbog toga je VIVA PRIME traženi model kupole za pristup bez ikakvih prepreka do bazen i od njega. Ako želite modernu, praktičnu i udobnu kupolu, VIVA PRIME je pravi izbor.

Ravni vrh kupole će se uklopiti u arhitekturu vašeg vrta, koja će ostati nesmetana i ostat će fokus vašeg wellness prostora. Također ispunjava certifikat opterećenja od snijega, otpornosti na vjetar i time je sigurna konstrukcija u svako doba godine. VIVA PRIME je pametan i jednostavan pomoćnik koji će vam poslužiti za vaše dugogodišnje zadovoljstvo.

 

Boja konstrukcije

       
Srebrna Bijela Antracit Brončana
Druge boje po izboru kupca

 

Boja polikarbonata

   
Prozirna Dim

 

Boja kliznih tračnica

   
Srebrna Brončana