Menu
 
Homepage  »  Kupole za bazene PREMIUM  »  NISKA LINIJA  »  KUPOLA ZA BAZEN TERRA PRIME
MODERNA U SVAKOM DETALJU

KUPOLA ZA BAZEN TERRA PRIME

KUPOLA ZA BAZEN TERRA PRIME
Even more care logo
Kao jedina tvrtka koja prodaje ovaj model kupole, nudimo vam dugotrajan aktivni servis naših kupola za bazene i terase. Uživajte u mnogobrojnim pogodnostima koje vam ni jedan drugi proizvođač ne može ponuditi.

TERRA PRIME se temelji na provjerenom i vrlo popularnom modelu TERRA ultra-niske bazenske kupole. Njegova visina je i dalje najniža kupola izrađena po mjeri na tržištu. TERRA PRIME je  posebno razvijena za ugodno klizanje s električnim motorima i za još intenzivniji osjećaj bez tračnica.

Za sigurno kretanje pojedinih dijelova kupole, sustav je opremljen kratkim, neupadljivim tračnicama ispod najmanjeg segmenta i na parkirnom dijelu kupole, iza bazena. Okolina bazena ostaje slobodna. TERRA PRIME kupola je okarakterizirana kao ravna, stoga je pogodna za arhitektonski čist stil vašeg doma i vrlo se dobro dokazuje u manjim vrtovima gdje je pogled prioritet.

TERRA PRIME model ispunjava certifikat opterećenja snijega i otpornosti na vjetar, što ga čini nezamjenjivim pomagalom vašem bazenu. Iako se kupola teško vidi, možete računati na nju.

 

Boja konstrukcije

       
Srebrna Bijela Antracit Brončana
Druge boje po izboru kupca

 

Boja polikarbonata

   
Prozirna Dim

 

Boja kliznih tračnica

   
Srebrna Brončana