Menu
 
Homepage  »  Kupole za bazene PREMIUM  »  NISKA LINIJA  »  KUPOLA ZA BAZEN RIVIERA
IZGLED "BEZ VODILICA"

KUPOLA ZA BAZEN RIVIERA

KUPOLA ZA BAZEN RIVIERA
Even more care logo

Kao jedina tvrtka koja prodaje ovaj model kupole, nudimo vam dugotrajan aktivni servis naših kupola za bazene i terase. Uživajte u mnogobrojnim pogodnostima koje vam ni jedan drugi proizvođač ne može ponuditi.

 

Niste sigurni želite li teleskopskui kupolu na vodilicama? Riviera konstrukcija bazenske kupole ima istu kvalitetu i konstrukcijski dizajn kao i Oceanic low model s iznimkom da za razliku od Oceanic, Riviera radi na kotačima, a ne na vodilicama. U Alukovu imamo rješenje za svakog kupca! Želite li iskustvo unutarnjeg bazena bez s njim povezanih troškova?

Osjećate li se frustrirano što vam vrijeme ne dopušta korištenje vašeg prekrasnog vanjskog bazena onoliko često koliko želite? Postoji vrlo elegantna alternativa. S kupolom Riviera uživat ćete u prednostima toplije vode, kristalno čistog bazena slobodnog od otpalog lišća i insekata i velikog okruženja u kojem možete udobno koristiti svoj ponos i radost.

Stil  i očuvanje okoline izrađeni po narudžbi, Riviera bazenskie kupole  dolaze u više boja, od sjajne bijele do 'drvenog efekta', savršeno prikladnog za bazene s drvenim podovima oko njih. Dostupne su različite visine. Sve naše konstrukcije omogućuju korištenje bazena dok su zatvorene.

Od 'niskih' kupola za bazene koje vam omogućuju da plivate i ostanete topli bez obzira na vremenske prilike do 'visokih' kupola za bazene koje omogućuju udobno sjedenje i zabavu uz bazen. Imamo nešto za svakoga.

 

Boja konstrukcije 

       
Srebrna Bijela Antracit Antikna Smeđa
Druge boje po izboru kupca

 

Boja polikarbonata

   
Prozirna Dim

 

Boja kliznih tračnica

 
Srebrna