Menu
 
Homepage  »  Kupole za bazene PREMIUM  »  NISKA LINIJA  »  KUPOLA ZA BAZEN TERRA
NEVIDLJIVI POMOČNIK

KUPOLA ZA BAZEN TERRA

KUPOLA ZA BAZEN TERRA ™
Even more care logo

Kao jedina tvrtka koja prodaje ovaj model kupole, nudimo vam dugotrajan aktivni servis naših kupola za bazene i terase. Uživajte u mnogobrojnim pogodnostima koje vam ni jedan drugi proizvođač ne može ponuditi.

TERRA je najniža bazenska kupola iz Alukov asortimana proizvoda koja gotovo kopira tlo. U zatvorenom položaju omogućuje uživanje u punom pogledu na Vaš vrt i bazen. Dok je otvorena, bazen je pristojna, a ne prostorno zahtjevna konstrukcija koja odgovara arhitekturi moderne kuće. Oni koji traže gotovo nevidljivu konstrukciju, a ipak žele imati vidljive prednosti u zatvorenom prostoru za bazen kao što su zaštita vode od lišća, regulacija temperature vode i zaštita onih koji ne žele pasti u bazen, cijenit će ovu bazensku kupolu.

Sistem klizanja s vodilicom samo na jedni strani kupole Terra omogućuje pristup bez barijera s tri strane bazena. Tako je sav prostor okolo bazena prostran i jednostavan za održavanje. Vrlo je lako otvoriti ili zatvoriti konstrukciju - čak i s jednom vodilicom. To je standard za sve bazene Alukov kupola  - najviša sigurnost, po mjeri izrađena konstrukcija za svaki bazen. Isto možete očekivati od modela Terra.

Kupola za bazen Terra - stavite svoj bazen pod kontrolu i dopustite da se kupola Terra uklopi u vaš vrt!

 

Boja konstrukcije

       
Srebrna Bijela Antracit Antikna Smeđa
Druge boje po izboru kupca

 

Boja polikarbonata

 
Prozirna

 

Boja kliznih tračnica

 
Srebrna