Menu
 
Homepage  »  Kupole za bazene STANDARD  »  Kupole za bazene Champion  »  Kupola za bazen CHAMPION
Pametno rješenje za bazene

Kupola za bazen CHAMPION

Kupola za bazen CHAMPION

Pokrov za bazene CHAMPION pogodan je za bilo koji vrt zahvaljujući svom dizajnu. Sofisticirana kombinacija udobnosti, estetike i korisničkih značajki. Budući da je ovo jedan od najnižih pokrova na tržištu, on izdvaja arhitekturu kuće, okolni vrt i sam bazen. Pokrov postaje dio profesionalne njege bazena. Uštedjet ćete na kemikalijama, čišćenju bazena i smanjiti količinu isparene vode.

Ovaj teleskopski pokrov bazena ima snažnu, stabilnu i laganu konstrukciju za lako pomicanje kroz sve svoje segmente. Prozirni polikarbonati poput stakla omogućuju savršen pogled na bazen čak i kada je u zatvorenom položaju. CHAMPION je savršeno rješenje za bazen u vašem vrtu. Visokokvalitetna i izdržljiva boja okvira naglašava njegov cjelokupni izgled.

 

ZAŠTO 

  • Brza i jednostavna instalacija
  • Prilagođena proizvodnja
  • Jedinstveni pokrov bazena s uskom vodilicom
  • EASY MOVE ručka* - genijalno i praktično integrirana
  • Pokrov je dizajniran kao platforma za buduću elektrifikaciju kretanja segmenta s električnim motorima ALUKOV Line (ako se odlučite za jedan)

 

Pokrov možete osigurati protiv otvaranja i zatvaranja uz pomoć sigurnosnog zatvarača. Također pomaže bazenu u slučaju naglih naleta vjetra. Rad je jednostavan i brz.

 
 

 

Za zimsku sezonu preporučujemo da čvrsto zatvorite pokrov bazena s bravicama segmenta. Vaš će bazen tada biti siguran.

 
 

 

LAKO POKRETNA RUČKA

Vješto integrirana ručka EASY MOVE omogućuje vam lako pomicanje segmenata pokrova bazena. Ručka je uvijek pri ruci. Jednostavno je izvadite iz držača, zakačite u donji poklopac jednostavnim pokretom i spremni ste za pomicanje.

 
 

 

   

 

Proizvodna serija

  Širina Dužina
Champion 38x80 max 4,25 m 6,33 m - 12,67 m
Champion 38x100 max 5,25 m 6,33 m - 12,67 m

 

Kompaktno polikarbonatno punjenje 4 mm

 

Dizajn boja

   
Srebro Antracit