Menu
 

Maintenance of enclosures

HomepageO krovoviMaintenance

Čišćenje

Polikarbonat treba redovito čistiti kako bi se uklonila nečistoća s površine. U većini slučajeva samo trebate isprati strukturu krovovi za terase i polikarbonat s mlazom vode (smatramo da je pranje mlazom / vodom pod pritiskom najbolje). Ako ima mnogo prljavštine, možete je oprati sapunicom ili blagim deterdžentima. Očistite površinu aluminijske konstrukcije čistom spužvom. Nemojte koristiti sredstva za čišćenje koja mogu uzrokovati ogrebotine na površini polikarbonata. Napominjemo da je zabranjeno koristiti bilo koji proizvod koji sadrži benzol, benzin, aceton ili prašak za čišćenje. Preporuča se da polikarbonat ne čistite kad je vruć od sunca. Nemojte koristiti oštre alate za čišćenje krovovi za terase.

 

Zaštita konstrukcije pokrova bazena od jakih snijega

Tijekom zime treba spriječiti nakupljanje većih količina snijega na pokrovu za bazen. Težina mokrog snijega je nekoliko puta veća od snijega. Na primjer 10 cm mokrog snijega teži oko 100 kg / m2. Snijeg morate ukloniti iz krovovi za terase simetrično, po mogućnosti s obje strane odjednom, tako da struktura nije neujednačena.

How to keep enclosure clean from snow

Osiguranje krovovi za terase od jakog vjetra

Da bi se spriječilo oštećenje krova za terase u jakom vjetru, potrebno ju je držati zatvoreno i zablokirano u vodilice. Završne čelne stijene moraju biti zatvorene i zaključane kao i sva vrata i prozori. Tijekom jakog vjetra nemojte pomicati niti jedan dio krova za terase. Tijekom jakog vjetra ne smiju se nalaziti osobe ispod pokrova.