KROVOVI ZA TERASE CORSO – INOVATIVNI ZIMSKI VRT

Menu
 
HomepageKROVOVI ZA TERASE

KROVOVI ZA TERASE CORSO – INOVATIVNI ZIMSKI VRT

U potrazi za mjestom gdje se možete opustiti, uživati u svom vrtu i njegovoj ljepoti, ali nepredvidivim vremenskim uvjetima nikada nećete dopustiti? Nemojte biti ograničeni vjetrom i kišom, uživajte u maksimalnim prednostima kliznog konstrukcije pokrova bazena ALUKOV.

Krov na terasi CORSO omogućuje korištenje vaše terase tijekom cijele godine. Glavna prednost - pokretanje - omogućuje vam da u lijepom vremenu potpuno otvorite konstrukciju. Na taj način možete uživati u svom dvorištu u svim vremenskim uvjetima tijekom cijele godine. Zato je ovo konstrukciju jedinstveno rješenje za vaš vrt i nagrađeno je kao najbolja ideja i dizajn konzervatorija. Konstrukcija s okomitim stijenama omogućuje maksimalno povećanje unutarnjeg prostora krovovi za terase i povećanje njegove iskoristivosti.

Cijela konstrukcija radi na dvije tračnice - jedna je montirana na kuću, a druga na tlo. Zahvaljujući tim tračnicama možete pomicati svaki dio u oba smjera. Samo na taj način možete uživati u svom dvorištu u sunčanim danima kao i kada pada kiša. Postoje beskrajne upotrebe konstrukcije pokrova bazena - možete stvoriti novu sobu za pušenje, natkrivenu vanjsku blagovaonicu ili jednostavno prostor za pohranu. Korištenje konstrukcije pokrova bazena CORSO značajno smanjuje gubitak topline i doprinosi uštedi troškova grijanja.

 

  POKRETNI KROV ZA TERASU NUDI VELIKO PREDNOSTI

 

Top quality Patio Enclosure from Alukov

VRHUNSKA KVALITETA

Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode najviše kvalitete iz naše višestruko nagrađivane palete zatvorenih prostora za vrt i bazen. Njihov inovativni dizajn i visoka funkcionalnost potvrđeni su od strane stručnjaka širom svijeta.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

POUZDANOST

Naši teleskopski krovovi za bazene i teleskopski krovovi za terasu izdržavaju test vremena, jer u našoj konstrukciji koristimo isključivo izuzetno izdržljive i kvalitetne materijale. Tako smo sigurni u njihovu izdržljivost, da nudimo do 15 godina jamstva.

Download our catalog
Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UGODNI ZA KORISNIKE

Zadovoljstvo korisnika je na samom vrhu svega što radimo. Naše ljubazno osoblje odvojilo je vrijeme da u potpunosti istraži zahtjeve kupaca kako bi se osiguralo da se isporučuje savršeno prilagođeno rješenje koje zadovoljava sve te potrebe.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIJABILNOST

Pozdravite se s vremenom koje vam diktira kada možete koristiti bazen ili terasu. Osjećate se da bi plivali ili pravili roštilj na kišni dan? Naši krovovi za terase će vam omogućiti, jer su svestrani i mogu se otvoriti ili zatvoriti kako bi ih upotrebljavali u svim vrstama vremena.