High line retractable pool enclosures and pool covers

Menu
 
HomepageKrovovi za bazeneVISOKA LINIJA

VISOKI KROVOVI ZA BAZENE

Visoki konstrukcije pogodni su za kupce koji žele hodati ispod konstrukcije pokrova bazena ili čak stvoriti lijepi prostor za odmor. Zahvaljujući naprednom kliznom sustavu možete pomicati pojedinačne segmente u oba smjera (segmenti nisu međusobno povezani - na taj način možete slobodno pomicati svaki segment). U nekoliko minuta cijelo se konstrukciju može povući natrag od područja bazena. Kada se segmenti pomaknu zajedno, možete stvoriti koristan prostor sa stolom koji je zaštićen od vjetra i nudi prikladan prostor za vrtni namještaj ili opuštanje s obitelji i prijateljima. Visoki krovovi pružaju vam slobodu kretanja oko zatvorenog bazena što ga čini savršenim rješenje za zaštićeno kupanje i sjedenje za obitelj i prijatelje.

RETRACTABLE POOL ENCLOSURES BENEFITS

 

Top quality Patio Enclosure from Alukov

VRHUNSKA KVALITETA

Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode najviše kvalitete iz naše višestruko nagrađivane palete zatvorenih prostora za vrt i bazen. Njihov inovativni dizajn i visoka funkcionalnost potvrđeni su od strane stručnjaka širom svijeta.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

POUZDANOST

Naši teleskopski krovovi za bazene i teleskopski krovovi za terasu izdržavaju test vremena, jer u našoj konstrukciji koristimo isključivo izuzetno izdržljive i kvalitetne materijale. Tako smo sigurni u njihovu izdržljivost, da nudimo do 15 godina jamstva.

Download our catalog
Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UGODNI ZA KORISNIKE

Zadovoljstvo korisnika je na samom vrhu svega što radimo. Naše ljubazno osoblje odvojilo je vrijeme da u potpunosti istraži zahtjeve kupaca kako bi se osiguralo da se isporučuje savršeno prilagođeno rješenje koje zadovoljava sve te potrebe.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIJABILNOST

Pozdravite se s vremenom koje vam diktira kada možete koristiti bazen ili terasu. Osjećate se da bi plivali ili pravili roštilj na kišni dan? Naši krovovi za terase će vam omogućiti, jer su svestrani i mogu se otvoriti ili zatvoriti kako bi ih upotrebljavali u svim vrstama vremena.