Medium retractable pool enclosures and pool covers

Menu
 
HomepageKrovovi za bazeneSREDNJA LINIJA

SREDNJE VISOKA VISINA KROVOVA ZA BAZENE

Konstrukcije srednje visine pružaju široko primjenjiva rješenja. Ovi krovovi za bazene ne ometaju pogled na krajolik ili vrt koji okružuje bazen. Osim toga, oni omogućuju ne samo udobnost kupanja pod potpuno zatvorenim bazenom, već i - zahvaljujući njihovoj većoj konstrukciji - za slobodno kretanje u središnjem dijelu natkrivenog prostora. Klizni sustav olakšava glatko kretanje segmenata u oba smjera. Ako su vodilice na vodoravnoj površini produžen, cijelo se konstrukciju može složiti / doklizati potpuno iza područja bazena.

RETRACTABLE POOL ENCLOSURES BENEFITS

 

Longterm service for every Patio Enclosure from Alukov

DUGOTRAJAN SERVIS

Naš pristup usmjeren na klijenta ne prestaje nakon isporuke i instalacije. Ponosni smo na dugovječnost naših odnosa s klijentima. Od prve kontaktne točke pa sve do naknadne instalacije, osjećat ćete se cijenjenim i čuvanim.

  Bespoke Design of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

DIZAJN

Dizajn naših nagrađivanih krovovi za terase temelji se na najnovijim arhitektonskim trendovima. Nudimo ugrađena rješenja koja uzimaju u obzir svaku značajku vašeg vrta kako biste stvorili savršenu ogradu za vaše potrebe.

Download our catalog
Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UGODNI ZA KORISNIKE

Zadovoljstvo korisnika je na samom vrhu svega što radimo. Naše ljubazno osoblje odvojilo je vrijeme da u potpunosti istraži zahtjeve kupaca kako bi se osiguralo da se isporučuje savršeno prilagođeno rješenje koje zadovoljava sve te potrebe.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIJABILNOST

Pozdravite se s vremenom koje vam diktira kada možete koristiti bazen ili terasu. Osjećate se da bi plivali ili pravili roštilj na kišni dan? Naši krovovi za terase će vam omogućiti, jer su svestrani i mogu se otvoriti ili zatvoriti kako bi ih upotrebljavali u svim vrstama vremena.