Low retractable pool enclosures and pool covers

Menu
 
HomepageKrovovi za bazeneNIZKA LINIJA

NISKI KROVOVI ZA BAZENE

Volite li ideju o zatvorenom bazenu i svim njegovim prednostima, ali niste toliko zainteresirani za visoku strukturu? Ono što vam je potrebno je niska visina. Zahvaljujući bočnim kliznim vratima možete ući u vaš bazen dok je konstrukciju potpuno zatvoreno. Koristimo klizna vrata koja se mogu locirati (nema potrebe za podizanjem ili bilo kojim drugim teškim radom). Uz niski dizajn možete uživati u pogledu na vrt i svim pogodnostima zatvorenog bazena - kupanje ispod strukture dok vrijeme nije tako ugodno i u vrućim danima jednostavno sklonite ogradu s bazena i otvorite bazen.

Alukov nudi širok asortiman niskih krovovi za terase - samo odaberite iz naših modela ispod. Budući da se svaki krov izrađuje po narudžbi, pošaljite nam veličinu Vašeg bazena (uključen je i kamen za kopanje) koji je vaš omiljeni model i mi ćemo vam poslati cijenu po povratku.

RETRACTABLE POOL ENCLOSURES BENEFITS

 

Top quality Patio Enclosure from Alukov

VRHUNSKA KVALITETA

Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode najviše kvalitete iz naše višestruko nagrađivane palete zatvorenih prostora za vrt i bazen. Njihov inovativni dizajn i visoka funkcionalnost potvrđeni su od strane stručnjaka širom svijeta.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

POUZDANOST

Naši teleskopski krovovi za bazene i teleskopski krovovi za terasu izdržavaju test vremena, jer u našoj konstrukciji koristimo isključivo izuzetno izdržljive i kvalitetne materijale. Tako smo sigurni u njihovu izdržljivost, da nudimo do 15 godina jamstva.

Download our catalog
Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UGODNI ZA KORISNIKE

Zadovoljstvo korisnika je na samom vrhu svega što radimo. Naše ljubazno osoblje odvojilo je vrijeme da u potpunosti istraži zahtjeve kupaca kako bi se osiguralo da se isporučuje savršeno prilagođeno rješenje koje zadovoljava sve te potrebe.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIJABILNOST

Pozdravite se s vremenom koje vam diktira kada možete koristiti bazen ili terasu. Osjećate se da bi plivali ili pravili roštilj na kišni dan? Naši krovovi za terase će vam omogućiti, jer su svestrani i mogu se otvoriti ili zatvoriti kako bi ih upotrebljavali u svim vrstama vremena.