HORECA KROVOVI ZA TERASE  - PATIO VERANDE ZA HOTELE, RESTORANE I KAFIĆE

Menu
 
HomepageHORECA ZA TERASE

HORECA KROVOVI ZA TERASE - PATIO VERANDE ZA HOTELE, RESTORANE I KAFIĆE

Patio ograđeni prostori za restorane, hotele i kafiće proširuju vašu sezonu na 365 dana - sada možete iskoristiti svoje vanjsko sjedenje u bilo koje vrijeme u bilo koje doba godine. Naši prekrasni Horeca Patio krovovi za terase su savršeno poboljšanje vašeg poslovnog prostora, omogućujući pokroviteljima vašeg hotela, restorana ili kafića da koriste vaše vanjske prostorije za sjedenje tijekom cijele godine. To je kao da dodajete novu sobu u vašu nekretninu i onu koja ima mnogo različitih namjena.

RETRACTABLE HORECA ENCLOSURES BENEFITS

 

Top quality Patio Enclosure from Alukov

VRHUNSKA KVALITETA

Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode najviše kvalitete iz naše višestruko nagrađivane palete zatvorenih prostora za vrt i bazen. Njihov inovativni dizajn i visoka funkcionalnost potvrđeni su od strane stručnjaka širom svijeta.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

POUZDANOST

Naši teleskopski krovovi za bazene i teleskopski krovovi za terasu izdržavaju test vremena, jer u našoj konstrukciji koristimo isključivo izuzetno izdržljive i kvalitetne materijale. Tako smo sigurni u njihovu izdržljivost, da nudimo do 15 godina jamstva.

Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UGODNI ZA KORISNIKE

Zadovoljstvo korisnika je na samom vrhu svega što radimo. Naše ljubazno osoblje odvojilo je vrijeme da u potpunosti istraži zahtjeve kupaca kako bi se osiguralo da se isporučuje savršeno prilagođeno rješenje koje zadovoljava sve te potrebe.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIJABILNOST

Pozdravite se s vremenom koje vam diktira kada možete koristiti bazen ili terasu. Osjećate se da bi plivali ili pravili roštilj na kišni dan? Naši krovovi za terase će vam omogućiti, jer su svestrani i mogu se otvoriti ili zatvoriti kako bi ih upotrebljavali u svim vrstama vremena.