Menu
 

Krovovi za terase i za bazene

HomepageKrovovi za terase i za bazene

KROVOVI ZA TERASE CORSO – INOVATIVNA KONZERVATORIJA

Nakon instalacije Corso unutarnjeg prostora, možete koristiti vrt ili verandu kad god poželite, bez obzira na doba godine. Moglo bi se reći da bi standardni konzervatorij to učinio za vas, ali oni imaju pametnu značajku koja im omogućuje da se potpuno povuku tijekom lijepog vremena. Doista dobivate najbolje iz oba svijeta. Naša Corso krovovi za terase osvojila su nagradu za najbolji inovativni konzervatorij i dizajn.

 
 

KROVOVI ZA BAZENE

NISKA LINIJA

Ako želite uživati u mogućnosti korištenja bazena u svim vremenskim uvjetima, ali bez ograničavanja pogleda na krajolik vašeg vrta, konstrukciju Low Line savršeno je za vaše potrebe. Dopuštajući slobodno plivanje, konstrukciju ovog tipa savršeno je poboljšanje za vaš vanjski bazen.

SREDNJA LINIJA

Ako je odmaranje pored bazena više vaša stvar, onda je Srednja Linija konstrukcija dovoljno prostrana da omogući udobno sjedenje ispod središnjeg dijela luka. Ovo konstrukciju srednje veličine nudi dovoljno prostora za igre na vodi i opuštanje uz bazen, bez obzira na vrijeme.

VISOKA LINIJA

Najveći prostori naših bazena imaju dovoljno mjesta za ne samo zaštićeno kupanje, već i za slobodno kretanje i sjedenje za vašu obitelj i prijatelje. Ako želite da vaš vanjski bazen ima sve značajke i prednosti zatvorenog bazena, onda je konstrukciju High Line savršeno rješenje.

KROVOVI ZA MASAŽNE NAZENE

Vanjska hidromasažna kada je odličan dodatak svakom domu, ali se obično može koristiti samo kada temperatura i vrijeme dopuštaju. Alukov vruće kadica nudi vam mogućnost da iskoristite svoju investiciju kad god to odlučite, bez obzira na godišnje doba i pogodna je za susjedne i stojeće vruće kade, jacuzzije i whirlpoole.

HORECA KROVOVI ZA TERASE ZA UGOSTITELJSKE OBJEKTE

Ako vodite posao, kao što su restoran, hotel ili kafić, koji ima vanjski prostor za sjedenje, naši Horeca ograđeni prostori omogućuju vam da u potpunosti iskoristite svoj prostor tijekom cijele godine. Ulaganje u ograđeni prostor za vaše prostore nudi izvrstan potencijalni povrat koji će vam vraćati svake godine.